sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Kahvittelua Katin kanssa!

"Määrätynlainen uteliaisuus on johtanut meidät bloggaamaan, liittyi se sitten ympäristöön, luontoon tai maailmanmenoon, omaan elämäämme, harrastuksiimme tai lemmikkeihimme. Monipuolisuus on valttia blogeissa. Jos vastaat kysymyksiini ja jaat viidelle eteenpäin, voit viedä pullakahvit mukanasi. Esitän kysymyksiä, mitkä saattavat useinkin tulla esille kahvikupposen ääressä ystävän kanssa keskustellessa. Mitä sinä vastaat seuraaviin kysymyksiini? Voit myös vastata kysymyksiin pelkästään valokuvin."


 Millainen sinun sisustustyylisi on?

Meillä on sekaisin uutta ja vanhaa, itsetehtyä ja käsintehtyä. Itse pidän 50-luvun huonekaluista , niiden siroudesta ja sopivasta mitoituksesta meidän kotiin. Toivon myös pystyväni antamaan vanhoille huonekaluille ja esineille jatkoaikaa tässä maailmassa. Kaiken ei tarvitse olla uutuuttaan kiiltelevää, pienet kolhut ei haittaa, päinvastoin, voi hengittää rauhassa, kun ei tarvitse olla varuillaan.  :)


 Mikä on lempi huoneesi tai huonekalusi?

Lempihuonekaluni on keittiöntuolit. Ne ovat kauniit ja mukavat istua.Riittävän isot, että pidemmätkin ihmiset istuvat niissä ilman tunnetta,että ovat saapuneet kääpiöiden maahan.
. Jos puutarhakeiju vierailisi luonasi, saisit toivoa ihan mitä vain puutarhaasi, mitä se olisi?


 
Kun kauhealla vaivalla keväällä kasvattaa siemenistä taimia, niin olisi mukavaa jos tulisi sitten myös satoa.  ;)
Mihin käyttäisit paljon rahaa ilman huonoa omaatuntoa?
Näihin kahteen karvakuonoon.

 Mihin asioihin elämässä satsaat?
Ruokaan ja perheen hyvinvointiin.

 Mistä onnesta unelmoit?
Omasta pienestä luomupuodista-

 Missä olet tunnollinen?
Taidan olla liian tunnollinen lähes kaikessa.

Mikä on miehen paras ominaisuus? Mikä naisen?

Sukupuolesta riippumatta, olla ihminen ihmiselle.Mikä on elämässä ihanaa?

4 kommenttia:

 1. Kiitti kahvihetkestä! Samoilla linjoilla ollaan kolhujen ja kierrätyksen suhteen. Ihastuttava lasityö ja nuo huopapussukat on niin kauniita!!!!
  M sanoi jouluna omasta pussukastaan, että se on kaikista ihanin lahja. :O) Ja kovassa käytössä se on ollutkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvi maistuu aina! :) Kiva, että neiti tykkäsi, tulee hyvä mieli, että omista töistä muutkin saa hyvää mieltä! Uusista esineistä toi pöllölasityö on mun ehdoton suosikkini,ostin sen itselleni synttärilahjaksi edelliskesänä. Mukava saada lahjoja joista todellakin pitää... :)

   Poista
 2. Ihana, ja sinut tunnistettavissa! Olet onnistunut! Ja mun tossut...<3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne! Blogin ulkonäössä olisi vähän parantamisen varaa, mutta koska lukijoita on niin vähän ja päivitykset tulee sattumanvaraisesti, niin ei kai sen niin täydellinen tarvii olla. :) Kateellisena käyn kurkkimassa muiden blogeja ja mietin, että miten ne osaa tehdä niistä niin kauniita ja itsellä kaikki on huiskin haiskin...

   Poista


Oma blogiluettelo


Miska