tiistai 30. heinäkuuta 2013

Kesällä kerran
Tälläinen pieni piipittäjä ilmaantui meille toukokuun lopussa ja siinähän se kesä on mennyt. Lomasuunnitelmia
ei ollut, joten Tesla päätti suunnitella nivustyräleikkaus-ohjelmalla meidän loman.

Pieni koira on suloinen, mutta valtavan rasittava.Varsinkin jos omaa luonteenlaadun, jossa yhdistyy suunnaton rohkeus ja suunnaton eroahdistus, jos vain sekunniksikin jää yksin. ( lue; mamma ei ole paikalla)

Huomenna loma on loppu ja työt kutsuu. Eroahdistusta ei ole ollut, sen sijaan lomanloppumisahdistus alkoi tänä aamuna.No, huomenna ahdistaa sitten ihan muut jutut. Kuten kuumat junat ja ärtyneet ihmiset.  :)  Henkilökunta sen sijaan on iloista ja levännyttä, silmäpussit roikkuu navassa asti ja voisin olla ainakin toiset kolme viikkoa kotona lepäilemässä.  :/Syksyä odottelen innoissani, hauveli on ehkä jo niin iso, että raatsin laittaa ihanat uudet keväällä hankitut matot lattiaan. Huomaan kaipaavani viileitä syysiltoja, jolloin on ihan laittaa kynttilä palamaan ja tarttua kutimeen tai huovuttaa hiki päässä. ( huovutus-ikävä on vallannut mieleni, ensi viikolla kaivan huovat esiin ja teen viimeinkin pannumyssyn itselleni ja Terhin huopikkaista toisenkin sovituskuntoon) . Oi syksy, tule jo! Outoa, että juhannuksena maailmaan putkahtanut on täydellinen syysihminen. On varmasti sattunut erehdys syntymäajankohdassa.  :)

3 kommenttia:

 1. Vaikka pennussa onkin aika paljon työtä, niin on se silti syötävän suloinen! Mun kesä on ollut pitkästä aikaa sellainen ettei käsitöitä ole tullut tehtyä. Juhannuksena aloin kutoa sukkaa ja ekaa vartta sain 15cm nitkutettua. Samassa kohdassa olen yhä :O) Tehdään sitte syksyllä!

  VastaaPoista
 2. Kesällä on niin paljon kaikkea muuta, mutta täytyy kyllä sanoa, että jos kiellettäisiin käsityöt kokonaan, niin pää sekoaisi. :)

  VastaaPoista
 3. Mä alotin toukokuussa neulomaan hihatinta, ja sain sen melkein valmiiksi ja niin siitä vaan puuttuu edelleen se sama 20 cm. :P
  Kesä on mennyt puutarhatöiden parissa, ulkona muuten neutiskellessa ja ystävien kanssa aikaa viettäessä. Kun syksy saapuu, mä rupeen oikein odottaan, että pääsen puutarhahommista eroon. Ja kun piha on kunnossa, saa huokasta, hautautua olohuoneen löhötuoliin peiton alle, ja aloittaa taas käsityöt uudella innolla. :)

  VastaaPoista


Oma blogiluettelo


Miska